Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Aktualitātes

"Gribu būt mobils" pusfinālā - 2.vieta!

gbm1.jpgOtrdien, 2019.gada 29.janvārī, Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolā notika CSDD rīkotā ceļu satiksmes drošības konkursa „Gribu būt mobils!” piektais reģionālais pusfināls, kurā piedalījās 10 komandas. Divas no tām bija Kandavas Kārļa Mīlenbaba vidusskolas komandas - 6.a klases komanda “Asie zobrati” un 7. klases komanda “Festiņš”.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Zinātniski pētniecisko darbu 10.-12. klasēm konference Kandavas novadā

30.01.2019

Skolēnu ZPD tiek parādītas skolēnu spējas izmantot un analizēt zinātnisko literatūru un citus informācijas avotus, prasme izteikt loģiskus spriedumus un izdarīt secinājumus. Vienlaikus tiek attīstīta ne tikai analītiskā pieeja, bet arī kritiskās domāšanas un uzstāšanās prasmes. 

Šogad Kandavas novada ZPD konferencē 10.-12.klašu grupā no vidusskolām tika izvirzīti 4 darbi (7 dalībnieki):
img_6145.jpg     1. vieta - "Alejas Kandavas novadā", autores Sintija Didrihsone un Anete Priede, vadītāja - Mārīte Rozīte (Kandavas internātvidusskola)

2. vieta - "Skaitlis π ", autori Roberts Zauris, Imants Hadaņonoks, vadītāja - Mārīte Berga (Kandavas internātvidusskola)

3. vieta - "Matemātisko spēļu izveide un to aprobācija 8.a klasei", autores Brenda Skorudumova, Marika Ozolniece, vadītāja - Lāsma Mūrniece (Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola)

4. vieta/Atzinība - "Smēķēšanas kaitīgums un sekas", autors Matīss Līkums, vadītāja - Antra Petkeviča (Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola).

Paldies skolēniem, darbu vadītājiem un recenzentiem par ieguldīto darbu!

Visi prezentētie darbi tiek virzīti uz izvērtēšanu Zemgales reģionā.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Draudzīgais aicinājums 2019

30.01.2019
draudz.jpg

Mīļie skolēni, kolēģi un vecāki!

       28. janvāris ir Draudzīgā aicinājuma diena, kuru 1935. gadā aizsāka toreizējais Ministru prezidents Kārlis Ulmanis, aicinot atbalstīt ar grāmatu un citu mācību līdzekļu ziedojumiem savu bijušo skolu.

       Katra klase, kā arī katrs individuāli, mīļi lūgti piedalīties pasākumā, uzdāvinot skolas bibliotēkai kādu noderīgu grāmatu, vēlams daiļliteratūru.

Bērni, kuri pēcpusdienas pavada skolas rotaļu istabā, ļoti priecātos, par lego konstruktoriem, īpaši tiem, kas sastāv no lielākām detaļām.

       Mūsu skolā akcija notiek jau 19.reizi un, kā parasti, ilgs līdz februāra beigām.

         Uz Jūsu atbalstu cerot: skolas bibliotekāre

Auto vadītāju kursi Kārļa Mīlenbaha vidusskolā

14.02.2019 16:00 - 19.02.2019 - 17:00 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

didziszeibots_1.jpgKandavas K.Mīlenbaha vidusskolā autoskola no 19.februāra organizē B kategorijas autovadītāju apmācību.

Pirmā tikšanās 14.februārī plkst.16.00 311.kabinetā, Kandavā Skolas ielā 10, līdzi ņemot pasi. Sīkāka informācija pa telefonu 26590513.

Aicināti visi interesenti!

Lasīt visu ziņu

Gredzenu vakars - 2019

25.01.2019 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_3515.jpg25.janvāra vakarpusē pie saviem žetongredzeniem tika 12.klase un viņu audzinātāja Antra Petkeviča. Kā jau šādā pasākumā ierasts, sanākušie viesi tika iepazīstināti ar šīs klases pēdējo 3 gadu kopīgajiem atmiņu mirkļiem.  Bija ieradušies apsveicēji no 10. un 11. klases, kā arī iepriekšējā gada divpadsmitie. 

Lasīt visu ziņu galerija (15)

Kārlim Mīlenbaham - 166

18.01.2019 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_20190118_wa0003.jpg18.janvāris mūsu skolā vienmēr bijis īpašs datums, jo tā ir valodnieka Kārļa Mīlenbaha dzimšanas diena. Katra klase audzināšanas stundā iepazinās ar  nelielu prezentāciju par šī ievērojamā cilvēka dzīves gājumu un paveiktajiem darbiem, bet pēc tam spēlēja spēli - viktorīnu, kas saistīta gan ar faktiem par valodnieku, gan valodas materiālu no K.Mīlenbaha un J.Endzelīna sastādītās "Latviešu valodas vārdnīcas". Taču 7.klase kopā ar latviešu valodas skolotājām - Ingunu Auziņu un Baibu Leitarti - devās  nelielā rīta pastaigā pa Mīlenbaha parku, kā arī saposa K.Mīlenbaha vecāku piemiņas vietu.

Lasīt visu ziņu galerija (4)


<>


Jaunākās galerijas