Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Aktualitātes

Mūsējo panākumi Latvijas skolēnu 75. spartakiādes "Pamatskolas kauss" sacensībās vieglatlētikā Saldū

20.09.2021

img_20210920_wa0022.jpg20.septembrī 12 mūsu skolas  skolēni (6 zēni un 6 meitenes) piedalījās Latvijas skolēnu 75.spartakiādē vieglatlētikā “Pamatskolas kauss 2021”, kas notika Saldū. 

Zēnu komanda kopvērtējumā, iegūstot 186 punktus, ieguva 1. vietu, bet meiteņu komandai - 4. vieta. (Līdz 3. vietai pietrūka tikai 2 punkti.)
Individuāli labākos rezultātus uzrādīja -  Lasīt visu ziņu galerija (21)

Eiropas Inovatīvas mācīšanas balvas pasludināšanas pasākums

balva.jpgŠodien, 16.septembrī, Briselē svinīgā EIMB atklāšanas pasākumā tika paziņoti Eiropas Inovatīvas mācīšanas balvas ieguvēji ERASMUS+ projektu ietvaros.  Eiropas komisija šādu balvu piešķir pirmo reizi. Balvas ieguvēju vidū esam arī mēs - Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola. 

Atklāšanas ceremonijas pilnu ierakstu no Briseles skatīties šeit - https://www.facebook.com/EUEra...

Svinīgā balvas pasniegšanas ceremonija notiks 20.oktobrī Briselē.

Nāc un piedalies - lasi un vērtē!

09.09.2021

bernu_zurijas_plakats_2021.jpgArī šogad ikvienam skolas skolēnam, skolotājam vai vecākam ir iespēja iesaistīties Latvijas Nacionālās bibliotēkas lasīšanas veicināšanas programmā "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija".

Šī gada kolekcijas grāmatas skolas bibliotēkā ir pat vairākos eksemplāros un vēl gaida savus lasītājus. Līdz 2022.gada janvāra beigām dalībniekiem jāizlasa sešas izvēlētās vecuma grupas grāmatas un jāaizpilda elektronisko grāmatu novērtēšanas anketu. 

Lasīt visu ziņu galerija (7)

Sākam jaunu mācību gadu

01.09.2021

img_9892.jpgSaulains rīts, čalas, smaidi, koši ziedu pušķi, klasesbiedrus un audzinātāju meklējoši skatieni…  1. septembra svētku brīdi atklāj viesmākslinieki - enerģiskā skaistās balss īpašniece Agnese Čīče un pianists Zigurds Turss. Dziesmas noteikti aiznes pieaugušos atmiņās par savu bērnību…

Un tad jau ir klāt mirklis, kad, ar košām vējdzirnaviņām pamājot lielajai skolas saimei, aiz savām audzinātājām Zandas Zeltzaķes un Ligitas Zāģeres Ozolāju estrādē Zinību dienas rītā divpadsmitajiem pie rokas iesoļo  39 pirmklasnieki.img_9917.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (32)

Dalāmies pieredzē jeb iesildīšanās jaunajam mācību gadam Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolā

24.08.2021 - 25.08.2021 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_20210825_wa0001.jpgKad sauso, tveicīgo vasaru pasteidzies nomainīt rudens drēgnais pieskāriens, arī skolotājiem beidzies atvaļinājumu laiks. Lai iesildītos, smeltos idejas  jaunajam darba cēlienam, Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolā 24.un 25 augustā tika rīkotas skolotāju metodiskā dienas.

Pirmajā dienā pieredzē dalījās 3 kolēģi. Divi no viņiem šovasar pabeiguši mācības kādā no augtākās izglītības iestādēm. Elīza Vītola, kam šis ir  jau otrais maģistra diploms, pastāstīja kolēģiem, ko viņa divu gadu garumā darījusi, lai aizstāvētu maģistra darbu “Sociālā dienesta un izglītības iestādes sadarbība darbam ar sociālā riska ģimenēm Kandavas novadā”. Savukārt Gatis Frīdenbergs kolēģus iepazīstināja ar sava bakalaura darba ”Jaunā mācību satura izstrāde un aprobācija kompetencēs balstītās attālinātās mācībās pamatskolas klasēs”  rezultātiem.

Angļu valodas skolotāja Inese Ozola-Zaļā šovasar ar kolēģiem pieredzē dalījās jau otro reizi un neskopojās ar padomiem, ko ieguvusi pavasarī, mācoties  ASV, un  kas var noderēt jebkura skolotāja darbā.

erasmus_logo.jpgPateicoties ERASMUS+ programmai un mūsu koordinatorei Danutai Dudei, 7 Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas pedagogi šovasar izmantoja  brīnišķīgo iespēju ceļot un ceļojumā mācīties jeb profesionāli sevi pilnveidot. Tāpēc 25.augustā skolas aktu zālē projekta dalībnieces dalījās ar citiem skolas skolotājiem par vasarā kursos redzēto, dzirdēto, apgūto, piedzīvoto.

Lasīt visu ziņu galerija (18)


<>


Jaunākās galerijas