Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Aktualitātes

Ieskats attālinātajā mācību procesā

23.03.2020 - 08.05.2020 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

90758042_1365023147031845_9040380174910095360_o.jpgJau vairāk nekā mēnesi, tas ir, kopš 23.marta, mūsu skolā mācību darbs noris attālināti. Mazliet no tā, kas paveikts, varat aplūkot foto galerijā. 

Lasīt visu ziņu galerija (81)

Informācija vecākiem par rīcību saistībā ar COVID-19

Līdz 14. aprīlim Latvijā izsludināta ārkārtējā situācija, lai ierobežotu Covid-19 izplatību. 

Papildus informācija par mācību procesa nodrošināšanu no 23.marta līdz 14.aprīlim sekos e-klasē, skolas mājas lapā un Facebook lapā.

Aicinām vecākus rīkoties atbildīgi un ievērot atbildīgo dienestu rekomendācijas neapmeklējot vīrusa skartās valstis. 

Ievērojot, ka izglītības iestādes varētu apmeklēt bērni, kuri ieradušies vai ieradīsies no par COVID-19 infekcijas skartajām teritorijām, un ņemot vērā paaugstinātu infekcijas izplatīšanās risku bērnu kolektīvos, veselības nozares profesionāļi REKOMENDĒ, ja bērns pēdējo 14 dienu laikā ir bijis ceļojumā Itālijā, Ķīnā, Dienvidkorejā, Irānā, Japānā, Singapūrā, Spānijā, Francijā, Vācijā, Austrijā, Šveicē, Nīderlandē, Lielbritānijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Beļģijā, Dānijā, ASV, Grieķijā, Islandē:

  • bērnam neapmeklēt izglītības iestādi (informējot skolu),
  • vecākiem:
    • sazināties ar ģimenes ārstu,
    • sadarbībā ar ģimenes ārstu novērot bērna veselību 14 dienas pēc ceļojuma,
  • ja minētajā laika periodā akūtas augšējo elpceļu infekcijas slimības simptomi (paaugstināta ķermeņa temperatūra, klepus, rīkles iekaisums, apgrūtināta elpošana):
    • bērnam nav parādījušies, viņam var atļaut apmeklēt izglītības iestādi ar ģimenes ārsta izziņu,
    • bērnam ir parādījušies, nekavējoties zvanīt 113 un informēt ārstniecības personu par simptomiem un ceļojumu uz skarto teritoriju.
Lasīt visu ziņu

Aicinām uz Latvijas Nacionālās bibliotēkas dienu Kandavā!

11.03.2020 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

nac_biblioteka_gp.jpgPapildinot tradīciju Latvijas Nacionālajā bibliotēkā (LNB) rīkot tā saucamās novadu dienas, kas veltītas dažādu Latvijas reģionu izzināšanai Rīgā, šajā pavasarī bibliotēka uzsāks izglītojošu izbraukumu ciklu, kurā iepazīstinās ar savu iespēju un resursu daudzveidību ārpus Gaismas pils sienām. Pirmais cikla notikums norisināsies 11. martā, Kandavā.

Dienas gaitā LNB speciālisti Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas (KKMV) skolēniem, skolotājiem un citiem interesentiem stāstīs un praktiskās meistardarbnīcās demonstrēs, kā mācībās un personīgajā izaugsmē izmantot Latvijas Nacionālās digitālās bibliotēkas kolekciju, Nacionālās enciklopēdijas un Latvijas Kultūras kanona saturu. Pieņemot, ka daļa skolēnu nākotnē varētu turpināt mācības vai studijas Rīgā, klātesošie tiks iepazīstināti arī ar LNB kā centru, kurā mijiedarbojas izglītība, zinātne, kultūra un izklaide. Vienlaikus LNB darbinieki atklās, kādi vērtīgi materiāli par Kārli Mīlenbahu glabājas bibliotēkas krājumā, kā arī apmeklēs Kandavas novada muzeju. Dienas noslēgumā – basketbola draudzības spēle starp KKMV un LNB basketbola komandām.

Lasīt visu ziņu


<>


Jaunākās galerijas