Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Aktualitātes

"Mēs esam #sportiņā" jeb Olimpiskā diena mūsu skolā

18.09.2020 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_9013.jpgŠoruden tik daudz laika jāpavada klašu telpās, netiekamies starpbrīžos, tāpēc Olimpiskās dienas 2 stundu sportiņš bija patīkama pārmaiņa. Arī laikapstākļi lutināja. Šogad gan sportojām bez ciemiņiem no citām skolām, toties piedalīties tika gandrīz katrs skolēns, jo klases drīkstēja pieteikt vairākas komandas.

Lasīt visu ziņu galerija (62)

Aizvadītā mācību gada KNIP apbalvojumi par sasniegumiem mācībās tiek pasniegti klātienē

10.09.2020 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_9006.jpgLai gan tikko sācies jaunais mācību gads, dažiem nācās pakavēties pagātnē, jo 10.septembrī Kandavas novada Izglītības pārvaldes vadītāja Jeļena Šnikvalde klātienē pasniedza  balvas par sasniegumiem mācībās 2019./2020.mācību gadā. 

Lasīt visu ziņu galerija (21)

Zinību diena Kandavas novada izglītības iestādēs

01.09.2020

dsc_0220.jpgKad dārzos mazliet rūgteni sāk smaržot daudzkrāsainās asteres un vējā šūpojas gladiolu vārpas, mēs visi zinām- tūlīt būs klāt 1.septembris un jaunais mācību gads. Tas allaž ir nedaudz satraukts, gaidu pilns laiks, un šogad, jo īpaši tāds. Skolēni satiek viens otru turpat pēc pusgada pārtraukuma, jo pavasaris šogad atnāca ar Covid un attālinātajām mācībām.

Kā pirmie Zinību dienas pasākumos satikās Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma, Cēres pamatskolas un Zemītes sākumskolas kolektīvi. Sveicot Cēres skolas kolektīvu novada domes priekšsēdētājas vietniece Gunda Cīrule sacīja, ka šogad atkalsatikšanās prieks ir daudz lielāks, attālinātās mācības bija gana liels pārbaudījums visiem, skolēniem, skolotājiem, vecākiem. “Arī skolai šajā gadā būs daudz izaicinājumu, ne tikai Covid ierobežojumu dēļ, bet arī dēļ jaunajām kompetencēm. Vēlu jums visiem izturību, pacietību, iecietību, prieku un gandarījuma sajūtu par paveikto!”

Lasīt visu ziņu galerija (161)

Zinību diena 2020

01.09.2020 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_8814.jpgŠogad mūsu skolas Zinību dienas svinīgais pasākums notika brīvdabas estrādē "Ozolāji". Tikšanās bija prieka un saulainu cerību pilna - pusgads pagājis kopš pēdējās kopīgās pulcēšanās. 

Savukārt 40 pirmklasnieki, kuri šodien divpadsmitajiem pie rokas svinīgi tika uzņemti mūsu saimē, ar nepacietību gaidīja, kad tiks pie  savas pirmās skolas somas.

Lasīt visu ziņu galerija (31)

​ Kandavas skolotāji dalās pieredzē par Erasmus+ projektiem

1d062f0a_d7c1_4e79_aeb3_b73522290f11.jpg2020.gada 25.augustā Kandavas multifunkcionālajā jaunatnes iniciatīvu centrā “Nagla” notika izglītības darbinieku tikšanās, lai dalītos pieredzē par Erasmus+ projektiem. Kopā bija sanākuši skolotāji no Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas, Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma un Priekules vidusskolas.

Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas projektu koordinatore Danuta Dude pastāstīja klātesošajiem par skolā realizētajiem projektiem ES izglītības, mācību un jaunatnes Erasmus+ programmās laika posmā no 2014.gada līdz 2020.gadam. Savukārt Priekules vidusskolas projektu koordinatore Zaiga Strelēvica dalījās pieredzē par savā skolā realizētajiem projektiem un to norisi. Priekules vidusskolas direktore Irina Tiesnese izteica atzinību par skolotājas Zaigas Strelēvicas ieguldīto darbu Erasmus + projektu koordinēšanā un vadīšanā. Viņa augstu novērtēja skolotājiem un skolēniem sniegto iespēju apgūt dažāda veida zināšanas, prasmes un starpkultūru saskarsmes iespējas, iesaistoties tajos.

Paldies skolotājām Ingunai Auziņai, Ivetai Ķevicai, Inārai Batņai, kā arī visiem Priekules vidusskolas skolotājiem, kuri šajā tikšanās reizē dalījās pieredzē gan par kursu apmeklējumiem un tajos apgūtajām zināšanām, gan par skolu stratēģisko partnerību projektos gūto pieredzi. Ikviens tikšanās dalībnieks guva jaunas idejas un atziņas turpmākajai darbībai Erasmus + projektos.

Informāciju sagatavoja: Danuta Dude
Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas projektu koordinatore, angļu valodas skolotāja 

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Zinību diena!

01.09.2020 10:00


1_sept.jpgJau vasara prom košā.
Atkal skola pulcē kopā mūs,
Un tās balss ir silta, aicinoša.    

Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas

Zinību diena

1.septembrī plkst.10.00

Kandavas Ozolāju estrādē!

Lietus gadījumā Kandavas kultūras namā.

Lasīt visu ziņu


<>


Jaunākās galerijas