Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Aktualitātes

Programmas "Latvijas skolas soma" muzejpedagoģijas nodarbības Talsu novada muzejā

30.04.2019

img_4901.jpg30.aprīlī 6.b klase devās ekskursijā uz Talsu novada muzeju, kur programmas "Latvijas skolas soma" ietvaros, iesaistījās divās muzejpedagoģijas nodarbībās, papildinot savas zināšanas gan dabaszinības par Latvijas putniem, gan literatūrā par latviešu tautas mīklām un senlaicīgiem priekšmetiem, kas pieminēti Annas Brigaderes lugās un Andreja Upīša stāstā "Sūnu Ciema zēni". Noslēgumā skolēni paviesojās turpat muzeja pagrabstāvā ierīkotajā klaunu muzejā. Paldies visiem nodarbību vadītājiem, bija interesanti.

Lasīt visu ziņu galerija (19)

Skolas jauniešu pašpārvaldei sava telpa, bet projekta dalībniecēm Līdera lielā balva - ceļojums!

12.04.2019 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

evelina_mileika_anna_annija_veisa_un_anna_paula_kalnina_kopa_ar_komerczinibu_pulcina_vaditaju_daci_vilkausu_pec_lideru_lielas_balvas_sanemsanas.jpgJau vairākus gadus Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas vecāko klašu skolēniem ir iespēja apgūt komerczinības interešu izglītības pulciņā, gūstot priekšstatu gan par lietišķo etiķeti, gan biznesa plānu un mārketingu, par grāmatvedības pamatiem, kā arī pieredzi, piedaloties dažādās projekta “Esi Līderis!” aktivitātēs. Pulciņu  vada skolotāja Dace Vilkauša.
Šis mācību gads pulciņa dalībniekiem bijis ļoti veiksmīgs, jo 26. martā Rīgā projekta “Esi Līderis!” biznesa spēļu konkursa “Ceļš uz bagātību” finālā par galveno balvu cīnījās pat 2 mūsu skolas komandas - “Dzirkstelītes” no 12.klases un “Sekvence” no 11.klases.  “Dzirkstelītēm” finālā izdevās iegūt 2.vietu.

Lasīt visu ziņu galerija (21)

Atvērto durvju diena 25.aprīlī

25.04.2019 13:30

atverto_durvju_diena_kkmv_2019.jpgKandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola rīko 

atvērto durvju dienu

25.aprīlī plkst.13.30!

Lasīt visu ziņu

Nacionālā sacensība "Skaļā lasīšana" pusfināls jeb reģiona kārta Tukumā

12.04.2019

wp_20190412_008.jpgSkaļās lasīšanas sacensības 5.-6.klašu skolēniem Latvijā notiek jau 2.reizi. Tā ir Latvijas Nacionālās bibliotēkas  iniciatīva, kas tapusi ar mērķi veicināt bērnu  lasīšanas interesi un meistarību.

No mūsu skolas nacionālo sacensību "Skaļā lasīšana" pusfinālā jeb reģiona kārtā, kas notika Tukuma bibliotēkā, piedalījās 2 skolēni - Tīna Mageja no 5.b klases un Tomass Rihards Priedītis no 6.b klases. Abi skolēni saņēma diplomus par veiksmīgu piedalīšanos.

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Skolas vecāku dienas koncerts

10.04.2019 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_4723.jpgŠopavasar skolas vecāku diena atšķīrās ar to, ka vecākiem bija iespēja ne vien uzzināt skolas jaunumus, bet arī pašiem pārliecināties, ko bērni apguvuši dažādos interešu pulciņos. 

Paldies par sagādāto svētku noskaņu skolas vecāku dienas koncertā 1.klašu korim, deju kolektīva "Ozoliņi" 1., 3., 5.un 6.klašu grupām, ansamblim "Dzirkstelīte", popgrupai "Abaviņa", 2.-4.klašu korim, ansamblim "Kaprīze", 5.-10.klašu korim, Esterei Marcinkevičai un Rūtai Liepai. Paldies kolektīvu vadītājiem: Gatim Frīdenbergam, Andrai Vilkaušai un Ivitai Lejai. Paldies pasākuma vadītājiem - Ditai un Ralfam no 8.a klases. Paldies arī kuplajam skatītāju un klausītāju pulkam.

Lasīt visu ziņu galerija (30)

Vecāku diena 10.aprīlī

Vecāku dienas prezentāciju skatīt šeit



<>


Jaunākās galerijas