Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Aktualitātes

Draudzīgais aicinājums 2023

lejupielade.jpgMīļie skolēni, absolventi, kolēģi un vecāki!

28. janvārī – Draudzīgā aicinājuma dienā katram ir iespēja papildināt skolas bibliotēkas krājumu, uzdāvinot grāmatu. Nav svarīgi - jaunu vai jau  izlasītu. Galvenais ir vēlēšanās  iepriecināt arī citus lasīt gribētājus.

Draudzīgā aicinājuma dienu 1935. gada 28. janvārī iedibināja toreizējais Ministru prezidents Kālis Ulmanis, aicinot dāvināt grāmatas vai citas mācību procesā noderīgas lietas savai bijušajai skolai. Pēc valsts neatkarības atjaunošanas, šo dienu 1994. gadā atjaunoja Draudzīgā aicinājuma fonds.

Lasīt visu ziņu

Valsts vēstures olimpiāde

Sveicam 12.klases skolnieku Ingaru Samiņu ar izvirzīšanu uz vēstures valsts olimpiādi 10.-12.klasēm  2023.gada 13.februārī Rīgā.

Paldies skolotājai Ievai Rožkalnei  par skolnieka sagatavošanu olimpiādei.

Lai veicas olimpiādē!

Paldies!

30.12.2022 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

paldies--1.jpgLaikā starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu mazliet rimtākā noskaņā ar gandarījumu varam atskatīties uz paveikto un teikt lielu paldies ikvienam skolotājam, skolas darbiniekam, skolēnam un viņu vecākiem par atbalstu, radošumu un līdzdarbošanos skolas dzīvē, padarot to kvalitatīvāku, patīkamāku un skaistāku.

Bet īpaši liels paldies Oskaram Prātiņam un Laurim Valtmanim par atbalstu skolai, palīdzot ar mācību līdzekļu sagādāšanu  mājturības stundām.

 Kā arī liels paldies Antrai un Jānim Petkevičiem par basģitāras dāvinājumu skolas instrumentālajam ansamblim.

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Valsts bioloģijas olimpiāde

Sveicam 12.klases skolnieku Ingaru Samiņu ar izvirzīšanu uz bioloģijas valsts olimpiādi 9.-12.klasēm  2023.gada 25.-27.janvārim Rīgā.

Paldies skolotājai Inārai Batņai  par skolnieka sagatavošanu olimpiādei.

Lai veicas olimpiādē!



<>


Jaunākās galerijas