Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Aktualitātes

6.aprīlis – Ēnu diena 2022

enu-diena.jpgĒnu diena ir pasaulē atpazīstams un atzīts Junior Achievement karjeras izglītības pasākums 1.-12. klašu skolēniem, kura mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum. Ēnu dienas laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un  vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu.laikalinija2022.jpg

Šogad ēnošana varēs norisināties klātienē vai tiešsaistē, atkarībā no Ēnu devēja iespējām un ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus.

Norises datumi:

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Draudzīgais aicinājums 2022

draudz.jpg

Mīļie kolēģi, skolēni un vecāki! 

1935. gada 28. janvārī toreizējais Latvijas Ministru prezidents Kārlis Ulmanis vērsās pie sabiedrības ar aicinājumu - dāvināt grāmatas vai citas mācību procesā noderīgas lietas savai bijušajai skolai. Viņa iniciatīva guva  plašu iedzīvotāju atbalstu un 28. janvāris ieguva Draudzīgā aicinājuma dienas nosaukumu.

Mūsu skolā šī skaistā tradīcija atsākās  pirms 22 gadiem un daudzas grāmatas rotā īpašā Draudzīgā aicinājuma uzlīme un ziedotāju paraksti.

Arī šogad klases kolektīvi un katrs no jums tiek draudzīgi aicināti iespēju robežās ar nelielu naudas ziedojumu vai grāmatu, vēlams nesen izdotu daiļliteratūru, atbalstīt šo akciju.

 

Uz Jūsu atsaucību cerot,  skolas bibliotekāre

Radošo darbu konkurss "Mans tētis supervaronis"

tetis-supervaronis.jpgPrieks par mūsu skolēnu panākumiem bērnu un jauniešu radošo darbu konkursā “Mans tētis supervaronis”. https://www.pargimeni.lv/tetis...

  •   Video kategorijā (7-11 g. ) 1.vieta Gustavam Priedniekam (3.b klase) un 3.vieta Lanai Barkānei (2.b klase).
  •   Literāro darbu kategorijā (7 -11 g.) 3.vieta Jēkabam Pētersonam (2.b klase). 


Lasīt visu ziņu galerija (1)

Valsts bioloģijas olimpiāde

Sveicam 11.klases skolnieku Ingaru Samiņu un 9.a klases skolnieci Elizabeti Baibu Tīzenkopfu  ar izvirzīšanu uz bioloģijas valsts olimpiādi 9.-12.klasēm  2022.gada 26.-28.janvārim.

Paldies skolotājām Inārai Batņai un Danutai Evai Bitei par skolnieku sagatavošanu olimpiādei.

Lai veicas olimpiādē!

1. semestra noslēgums

21.12.2021 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img20211222111339.jpgSkolēni jau devušies ziemas brīvdienās, bet pirms tam 1.semestrī kārtīgi pastrādājuši. Jau piedalījušies pirmajās mācību priekšmetu olimpiādēs, dabīgiem materiāliem izrotājuši egli skolas priekšā, saposuši savas klases, piedalījušies labdarības akcijās (īpaši gribas pateikties 4.b klasei, kas iepriecināja skolas bibliotekārīti, uzdāvinot skolas bibliotēkai 31 grāmatu), kolektīvi dziedājuši Ziemassvētku dziesmas un skaitījuši dzejoļus, rakstījuši Ziemassvētku stāstus un vēstules, cēluši sniegavīrus un taisījuši tiktokus, kā arī veidojuši video sveicienu citām klasēm.

Lasīt visu ziņu galerija (29)

Valsts vēstures olimpiāde

Sveicam 9.a klases skolnieci Elizabeti Baibu Tīzenkopfu ar izvirzīšanu uz vēstures valsts olimpiādi 9.-12.klasēm  2022.gada 15.februārī.

Paldies skolotājai Ievai Rožkalnei par skolnieces sagatavošanu olimpiādei.

Lai veicas olimpiādē!



<>


Jaunākās galerijas