Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Aktualitātes

Papildinām zināšanas ugunsdrošībā

18.09.2018 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_20180918_wa0019.jpg18.septembrī skolā atskanēja mācību trauksme. Evakuācija noritēja veiksmīgi, tomēr ugunsdzēsēji pēc tās visiem atgādināja dažus pamatlikumus un pamanītās kļūdiņas. Pedagogiem un citiem skolas darbiniekiem pēcpusdienā tika organizētas arī praktiskās nodarbības ar dažāda tipa ugunsdzēšamajiem aparātiem.

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Kandavas novada skolēni apmeklē projekta “Latvijas skolas soma” atklāšanas koncertu

10.09.2018

6. septembrī Arēnā Rīga norisinājās vērienīgs pasākums, veltīts Latvijas valsts simtgades iniciatīvas “Latvijas skolas soma” atklāšanai. No Kandavas novada izglītības iestādēm kopā piedalījās 26 bērni, tos pavadīja Izglītības pārvaldes vadītāja Jeļena Šnikvalde un vispārējās izglītības speciāliste Egija Muižniece.

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Zinību diena

03.09.2018 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_1299.jpgPirmā skolas diena šogad neierasti bija nevis 1., bet gan 3.septembrī. Taču tās norise gan īpaši neatšķīrās no citiem gadiem – vispirms kopīgs pasākums skolas pagalmā, pēc tam fotografēšanās un  klases stunda bērniem, bet tikšanās ar direktori vecākiem.

Lasīt visu ziņu galerija (34)

Piedalījāmies Kandavas novada uzņēmumu un iestāžu sporta spēlēs

01.09.2018

img_20180901_wa0036.jpg1.septembrī Kandavas novada iestāžu un uzņēmumu sporta spēlēs, kas šogad notika Buses pilskalnā, starp 16 dalībnieku komandām bija arī mūsējā. Paldies Elīzai, Dacei, Maijai, Inesei, Ivitai, Lāsmai, kas pārstāvēja mūsu skolu, par atraktivitāti un cīņas sparu septiņpadsmit interesantos sporta veidos.

Lasīt visu ziņu galerija (7)

Latvijas – Dānijas sadraudzības projekts “Camp 34” 20.-24.08.2018.

bilde.jpgNu jau sesto reizi Kandavas K.Mīlenbaha vidussskolas jauniešiem bija iespēja piedalīties Latvijas – Dānijas sadraudzības projektā “Camp 34”, kas aizsākās 2013.gadā, kad no Lejres komūnas ieradās vairāki skolotāji, lai paustu mums savu ideju par tās izveidi. Projektā ir iesaistītas astoņas Lejres komūnas skolas, kā arī Mērsraga vidusskola un mūsu - Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola. Projekta norises vietas katru gadu mainās. Vienu gadu  - Mērsragā, nākamo – Lejrē un tad – Kandavā. Protams, svarīgākais projektā ir bērniem dāvātā iespēja: pamanīt, saredzēt, sajust to, kas abu tautu kultūrās, tradīcijās ir atšķirīgs, kā arī to, kas līdzīgs vai pat vienāds. Liels pluss ir arī iespēja uzlabot angļu valodas zināšanas, jo bērni arī ikdienā projekta laikā sarunājās angļu valodā.

Lasīt visu ziņu galerija (22)

Aicinām mūsu pulkā

Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola turpina uzņemšanu 2018./2019.m.g. visās klašu grupās (1.-12.) pamatizglītībā un vidējā izglītībā. 

  • ·       Vidusskolēniem ir iespēja iegūt B kategorijas autovadītāja apliecību (satiksmes noteikumu apguve bez maksas).
  • ·       Sadarbībā ar SIA „Latvijas Uzņēmējdarbības un menedžmenta akadēmija” skola piedāvā projekta „Esi līderis”  programmu „Komerczinības vidusskolēniem” un padziļinātu angļu valodu.
  • ·       Vidusskolēniem kā izvēles mācību priekšmets „Runas māksla”.
  • ·       Uz skolu un mājup skolēnus nogādā bezmaksas autobuss.  Pieteikties personīgi skolas lietvedībā  no 01.08., līdzi ņemot pasi, skolēna dzimšanas apliecību un iepriekš iegūtās  izglītības dokumentus. Sīkāka informācija pa tālr. 63181887, mob.29418631.


<>


Jaunākās galerijas