Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Aktualitātes

Talko arī mūsu skola

20.04.2017 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img-20170420-wa0018.jpg20.aprīlī pēc stundām talkot devās 4.-12.klašu skolēni un skolas darbinieki. Jaunākās klases sakopa skolas teritoriju, bet, sākot no 8.klases, skolēni devās talkā uz pilsētas  stadionu. Īpašs paldies 8.b klases skolēniem, jo viņi kopā ar audzinātāju Ingunu Auziņu arī šogad parūpējās par ziedošu puķu kasti pie skolas ieejas. 

 img-20170420-wa0022.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (19)

Tikšanās ar rakstnieci, dramaturģi Rasu Bugavičuti-Pēci

03.04.2017 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_5108.jpgTā jau mūsu skolā ir   brīnišķīga tradīcija, ka skolas bibliotekāre Daina Batņa katru gadu “Bērnu žūrijas” dalībniekiem noorganizē tikšanos ar kādu no lasīšanas veicināšanas akcijā iekļauto grāmatu autoriem. Mūsu skolā iepriekšējos gados jau ir viesojušies tādi rakstnieki kā Māris Rungulis, Ieva Samauska, Luīze Pastore, Inese Zandere, Māra Cielēna, bet šogad  3.aprīlī “Bērnu žūrijas” dalībniekiem bija lieliska iespēja tikties ar  grāmatas “Mans vārds ir Klimpa un man patīk viss” autori Rasu Bugavičuti-Pēci. Lai gan grāmatiņa bija jālasa 3.-4.klašu skolēniem, tikšanās ar rakstnieci bija kā dāvana visiem šajā lasīšanas programmā iesaistītajiem skolēniem neatkarīgi no vecuma grupas.

Lasīt visu ziņu galerija (19)

Sveicam laureāti!

Sveicam 8.a klases skolnieci Antru Adieni ar valstī iegūto atzinību latviešu valodas valsts 43.olimpiādē 8.-9.kl.

Paldies skolotājai Baibai Leitartei par ieguldīto darbu skolēna sagatavošanā olimpiādei.

Ritmikas diena "Profesiju virpulī"

10.03.2017 18:00 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_5075.jpg10.martā Kandavas sporta hallē Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas skolēni, skolotāji un vecāki priecēja skatītājus, griežoties deju virpulī. Ritmikas  dienai, kā jau ierasts, arī  konkrēta tematika. Šoreiz – profesijas: ugunsdzēsēji, glābēji, viesmīļi, celtnieki, apkopēji, dārznieki, ārsti, pavāri, stjuarti, policisti, skursteņslauķi, pastnieki un jūrnieki. Galvenie pasākuma organizētāji bija skolas sporta skolotāji Aiva Ķēniņa un  Lauris Valtmanis, bet fināla deju sagatavot palīdzēja  skolotāja Lāsma Mūrniece, Ivita Leja un Dace Vilkauša.


Lasīt visu ziņu galerija (83)

"Pūcītes skola"

07.03.2017 17:00 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

pucite.jpg"Pūcītes skolas" pirmā tikšanās
7.martā plkst.17.00!

Lasīt visu ziņu

Pogu vakars

24.02.2017 19:00 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_4428.jpg24.februārī pavisam atklāti Pogu vakarā ar sevi iepazīstināja  9. klase.  Cik deviņu gadu laikā sastrādāts un pastrādāts, vēstīja gan Ričarda un Intus priekšnesums repa stilā, gan video un fotouzņēmumi. Uzstājās bijušie konkursu “Puķuzirnis” un “Radīti skatuvei” dalībnieki. Tika sveiktas pirmās šīs klases  skolotājas Sandra Freimane-Fjodorova un Aina Novicka, kā arī  draudzīgs apskāviens veltīts tagadējai audzinātājai Evai Šepetovskai. Skanot eksāmenu priekšmetu skolotāju raksturojumam par katru no devītklasniekiem, viņi devās saņemt piederības apliecinājumu skolai - īpašu podziņu.

Lasīt visu ziņu galerija (25)

Noticis vokālās mūzikas konkurss “Balsis 2017” Kandavas novadā.

20. februārī Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolā notika vokālās mūzikas konkursa “Balsis 2017” Kandavas novada kārta.  Sagatavoto repertuāru dziedāja ansambļi “Kaprīze” un “Dzirkstelīte”.

Lasīt visu ziņu


<>


Jaunākās galerijas