Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Popiela 2021

01.04.2021 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

sakums__kopija.jpgTas nebija nekāds 1.aprīļa joks, ka mūsu skolā 1.aprīļa vakarā bija popiela. Šoreiz priekšnesumi, ievērojot valstī noteiktos drošības pasākumus, tika sagatavoti un iepriekš iesūtīti video formātā. Tie bija ļoti atšķirīgi ne vien izvēlētā repertuāra ziņā, bet arī  filmēšanas vides un digitālo risinājumu ziņā. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem priekšnesumu dalībnieki varēja nebūt no vienas klases un  iesaistīt arī savus ģimenes locekļus.

 1.aprīlī tiešsaistes platformā “Zoom” 13 iesūtītos video skatījās un vērtēja žūrija (Sandra Barisa, Eva Šepetovska, Jānis Znotiņš, Jānis Bērziņš IV, Ričards Millers)  un apmēram pusotra simta tiešsaistes skatītāju.

Kā pirmie uzstājās Katrīnas Dimantas and The Consonants atveidotāji  ar dziesmu “PIPARS”,  tehnisku problēmu dēļ viņu priekšnesums tika atskaņots arī vēlreiz beigās, atnesot kopvērtējumā godpilno 2.vietu.

Otro priekšnesumu bija sagatavojuši pūrenieki (Elza un Silvestrs), izpildot aktuālo R.Sējāna un I.Busuļa dziesmu “Masku faktors”, un izcīnot 3.vietu.

Trešo video bija iesūtījušas māsas Krautmanes (6.a un 2.a), iejūtoties V.Lapčenoka un N.Bumbieres  tēlā, izpildot R.Paula dziesmu “Tā diena”.

Ceturtais kārtas numurs bija Leju ģimenei, viņu ģimeniski precīzajā izpildījumā vērojām Džeka Meinarda dziesmu “Midle child”.

Piektais priekšnesums lieliski atbilda 1.aprīļa noskaņai - 8.a klases puiši  bija izvēlējušies čeha Ivana Mladeka dziesmu “Jozin z Bazin”.

Ar 6.kārtas numuru uzstājās Feita no 6.a klases, attēlojot romantisko Katrīnas Binderes  dziesmu “Pa lāsei”.

Vienas no jaunākajām dalībniecēm šajā popielā bija ceturtās klases meitenes, kuras šāda veida pasākumā piedalījās pirmo reizi. Abas mazās drosminieces atveidoja Arizona Zervas dziesmu “Roxanne”, filmējot popielas video katra savās mājās.

Pārsteigumu, piedaloties popielā, attēlodami Ylvis video “What Does The Fox Say?”, bija sagatavojuši skolotāji. Viņu izvēli pasākuma vadītāji komentēja ar teicienu: “Katrā skolotājā mīt kāds zvērs…”.

No citiem atšķirīgs priekšnesums bija Naurim no 12.klases, jo viņš vienīgais izpildīja solo,  lieliski attēlojot Milky Chance “Stolen Dance”.

Esterei un Annijai no 6.b patīk ballēties, tāpēc viņas abas bija izvēlējušās M. Ogļezņeva, M.Rivas, I.Busuļa un R.Sējāna “Velkam tu ze klab”.

Līva un Rūta no 12.klases, piedaloties arī Rūtas brālītim Jānim no 3.b, startēja ar lielisku video Feju krustmātes dziesmai no filmas “Šreks”, šis priekšnesums popielā ieguva godpilno 1.vietu.

Savukārt visvairāk skatītāju balsu ieguva 10.klases priekšnesums Bruno Mars  dziesmai “The Lazy Song”.

13. kārtas numurs bija 11.klasei, viņu priekšnesumā piedalījās gandrīz visa klase, attēlojot video dziesmai “The Crush Song”.

 Paldies visiem pasākuma dalībniekiem par uzdrīkstēšanos, radošumu, ieguldīto laiku un darbu! Attālinātajā mācību laikā tas bija izaicinājums, kas radīja kaut nelielu  klātbūtnes ilūziju.

printēt
sakums__kopija.jpg 4__kopija.jpg 6.jpg 5__kopija.jpg 8__kopija.jpg 9__kopija.jpg 3__kopija.jpg 1__kopija.jpg 2__kopija.jpg 10.jpg 7__kopija.jpg


<>


Jaunākās galerijas