Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Aktualitātes

Miķeļdienas tirgus 1.-4.kl.

29.09.2016 12:30 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img-20160929-wa0022.jpgJaunāko klašu skolēni 29.septembrī visus aicināja uz Miķeļdienas tirdziņu. Skolas 2.stāva gaiteņos cītīgi tika tirgots un pārdots. Šeit varēja iegādāties ābolus,  avenes, medu, ievārījumus, pīrāgus, vafeles, visu nevar pat uzskaitīt. Mazos tirgotājus atbalstīja vecāko klašu skolēni, skolotāji, skolas darbinieki un vecāki, kas labprāt iegādājās dažādus kārumus.

Lasīt visu ziņu galerija (30)

Olimpiskā diena

23.09.2016

img_2332.jpgimg_1837.jpgLatvijas Olimpiskās komitejas organizētajos “Olimpiskajai dienai-2016” veltītajos pasākumos  ar devīzi “Padod bumbu!” 23.septembrī  iesaistījās skolēni gandrīz  no visiem Latvijas novadiem un pilsētām, tai skaitā, arī no mūsu Kandavas novada skolām.

Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadionā pasākumu  vadīja un zvērestu tiesnešu vārdā nodeva Andris Bambis. Cīnīties godīgi visu sportistu vārdā zvērēja Kandavas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas un K.Mīlenbaha vidusskolas audzēknis Kristaps Kristers Ozols.

Lasīt visu ziņu galerija (58)

Zinību diena

01.09.2016 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

k14600833.jpgAsteres košas dārzos kad zied,
Gājputnu klaigas gaisā kad skan,
Vasara projām tad steidz,
Skola bērnus atkal jau sveic.
Koši ziedi un skanīgi smiekli,
Mīļas, biklas un smaidīgas sejas
Atviz gaiteņos, atspīd ejās.
         (L. Liepdruviete.)

Lasīt visu ziņu galerija (32)

"Camp-34" jeb sadraudzības nometne Kandavas, Mērsraga un Lejres skolēniem

22.08.2016 - 26.08.2016

img_1402.jpg22. augustā sākās 4. nometne "Camp-34", kurā piedalās gan 22 skolēni no mūsu skolas, gan viesi no Lejres pašvaldības skolām (Dānija) un Mērsraga vidusskolas.  Pirmajā dienā nometnes dalībnieki no Dānijas vispirms devās ekskursijā pa Vecrīgu un Jūrmalu, bet vakarā kopā ar viesiem no Mērsraga vidusskolas iepazinās ar mūsu skolēniem, kas viņus uz nedēļu uzņems savās ģimenēs. Pēc iepazīšanās spēles visi nometnes dalībnieki dekupāžas tehnikā veidoja katrs savu vizītkarti. 

Lasīt visu ziņu galerija (33)

Uzņemšana skolā!

Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola turpina uzņemšanu 2016./2017.m.g. visās klašu grupās (1.-12.)
pamatizglītībā un vidējā izglītībā (klātienē un neklātienē). 

  • ·       Vidusskolēniem ir iespēja iegūt B kategorijas autovadītāja apliecību (satiksmes noteikumu apguve bez maksas).
  • ·       Sadarbībā ar SIA „Latvijas Uzņēmējdarbības un menedžmenta akadēmija” skola piedāvā projekta „Esi līderis”  programmu „Komerczinības vidusskolēniem” un padziļinātu angļu valodu.
  • ·       Vidusskolēniem kā izvēles mācību priekšmets „Runas māksla”.
  • ·       Uz skolu un mājup skolēnus nogādā bezmaksas autobuss.
    Pieteikties personīgi skolas lietvedībā līdz 01.07. un no 01.08., līdzi ņemot pasi, skolēna dzimšanas apliecību un iepriekš iegūtās izglītības dokumentus. Sīkāka informācija pa tālr. 63181887, mob.29418631.

Sīkāka informācija šeit

Kandavas novada iestāžu un uzņēmumu sporta svētkos

12.08.2016

img-20160813-wa0002.jpg12. augustā  Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas stadionā notika Kandavas novada iestāžu un uzņēmumu sporta svētki. Dažādās sportiskās aktivitātēs sacentās 11 komandas:  I/U „Roto”, PII ,,Zīļuks”, SIA „Kristaps”, „Cēre-1”, „Rūmenes muiža”, „Korģeļciems”, „BK Viss.lv”, „Matkule”, „Kandavas novada dome”, „Kandavas Lauksaimniecības tehnikums”, „Kandavas K.Mīlenbaha vidusskola”.  

Mūsu skolas komandas izveides iniciatore bija sporta skolotāja Aiva Ķēniņa, kura aicināja piedalīties visus skolas darbiniekus, kas vien vēlas. Protams, daudziem jau šajā dienā bija ieplānots kaut kas cits. Minimālais dalībnieku skaits komandā pēc nolikuma bija 6 cilvēki. Mēs bijām 7 (Aiva, Daiga, Vairis, Ivita L., Eva, Antra, Kristīne), un 2 aktīvas līdzjutājas un atbalstītājas (Ligita un Inese).  Pāris uzdevumu veikšanā iesaistījām arī dažas mūsu skolas skolnieces.

Lasīt visu ziņu galerija (12)

Sveicam R.Zvaguli

r.zvagulis-konkurss-foto.jpgMūsu skolas 5.a klases skolnieks Ralfs Zvagulis saņēmis laureāta godu 14. JAL Fundation pasaules bērnu haiku konkursā. Konkurss notiek jau 14 gadus, Latvijā tas tika organizēts pirmo reizi sadarbībā ar GENGO Japāņu valodas un kultūras studiju un Japānas organizāciju JAL Fundation. Katram bērnam bija jāuzzīmē zīmējums un jāuzraksta haika par tēmu “Rīts”. No Latvijas konkursā piedalījās vairāk nekā 500 bērnu. Laureātu darbus iespējams apskatīties šeit: http://www.jal-foundation.or.jp/wch/14th/world.html  Darbos un haikās spoži attēlotas ainas, ko bērni redz savā ikdienas dzīvē vai saglabājuši savās atmiņās, kā arī atspoguļotas raksturīgās nacionālās iezīmes, sociālie apstākļi, perspektīvas, mākslinieciskās idejas. Šie zīmējumi palīdz padziļināt izpratni par cilvēkiem, kuri dzīvo dažādās pasaules valstīs. Uzvarējušo bērnu darbi tiek apkopoti un publicēti grāmatās un uzziņu literatūrā Japānā, un praktiski tiek izmantoti izglītības jomā.

Jūnijā piedalījāmies konkursa noslēguma pasākumā LU Akadēmiskajā bibliotēkā. /Sk.Dace Kalmane/



<>


Jaunākās galerijas