Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Follow The Yellow Brick Road With MI Theory

Erasmus + projekta “Follow the Yellow Brick Road wit MI Theory” mobilitāte Spānijā

img4475.jpgErasmus+ projekta “FOLLOW THE YELLOW BRICK ROAD WITH MI THEORY” 6.mobilitāte Purchenā, Spānijā (08.05.2023.-12.05.2023.)

 Erasmus+ skolu sadarbības projekta “Follow the Yellow Brick Road With MI Theory” noslēguma vizītē no 8.maija līdz 15.maijam piedalījās četras Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas skolnieces – Laura Kolāte, Estere Bondarenko, Tīna Keita Ceiča un Paula Lietiņa. Viņas šajā tālajā ceļā pavadīja skolas direktore Daiga Puga un projekta koordinatore Danuta Dude. Šīs mobilitātes mērķis bija sadarbībojoties pilnveidot savas loģiski-matemātiskās, vizuāli-telpiskās, interpersonālās, pašizpratnes un valodu inteliģences spējas.

Pirmo mobilitātes dienu sākām ar IES Entressierras pamatskolas iepazīšanu. Skolas skolēni bija sagatavojuši izstādi, kurā demonstrēja projekta laikā paveikto. Vēlāk piedalījāmies matemātikas, fizikas un trīsdimensionālu objektu dizaina veidošanas darbnīcās, kur katram dalībniekam bija iespēja demonstrēt un pilnveidot savas prasmes. Pēcpusdienā apmeklējām Purchenas pašvaldību un iepazināmies ar pilsētu.

Lasīt visu ziņu galerija (12)


<>


Jaunākās galerijas