Lapas karte
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

IDEAS

Mobilitāte Maltā

img9555.jpgERASMUS+  PROJEKTA  IDEAS  MOBILITĀTE  MALTĀ

Rīga -  Malta, lidojums 3 stundu garumā, tad brauciens uz Sliemu, kur iekārtojāmies dzīvoklī. No dzīvokļa paveras skaists skats uz Valletu, lejā promenāde un jūra.

Otrā diena – svētdiena, kad dodamies apskatīt Marsaxlokk zivju tirgu, kur iespējams ieraudzīt dzīvus astoņkājus, garneles, jūras asarus un citas, mums neierastas zivis. Pēc tam atpūta vienā no skaistākajām Maltas pludmalēm - Golden Bay.

Lasīt visu ziņu

Mobilitāte Latvijā 3.-7.10.2022.

photo-2022-10-03-12-55-31.jpgŠogad no 3. līdz 7. oktobrim mūsu skolas kolektīvs uzņēma 29 skolēnus un skolotājus no 5 dažādām valstīm - Zviedrijas, Turcijas, Horvātijas, Maltas un Itālijas-, jo esam  Erasmus+ skolu sadarbības projekta “IDEAS” (“Improving Design Education Alternatives for Students”) dalībnieki. Šāds projekts norisinās jau trešo gadu, un tajā darbojas pamatskolas 7. un 8. klases skolēni kopā ar vizuālās mākslas, mājturības, datorikas, angļu valodas skolotājiem un klašu audzinātājiem. Projekta mērķis ir palīdzēt skolēniem izprast un apgūt, kas ir dizaina domāšana, saredzēt tās vērtības un iedzīvināt savā ikdienas dzīvē. Tā ir iespēja gūt jaunas zināšanas un iespaidus par citu valstu kultūru, kā arī praktiski pielietot savas svešvalodu prasmes, veidojot dažāda veida darbus, darbojoties attālināti Zoom vidē vai tiekoties klātienē.

Lasīt visu ziņu

MOBILITĀTE ITĀLIJĀ 5.-12.11.2022.

img1605.jpgNorises laiks: 05.11.2022. - 12.11.2022"
Dalībnieki 8.a un 8.b klases skolēni: Kate Ābele, Annika Naneta Millere, Gustavs Blūms, Kristers Putnāns, Daniels Teterovskis Skolotāji: Danuta Dude, Elīza Vītola, Ilze Plezere

Sestdiena – pirmā diena – brauciens uz Itāliju.

Plkst.13.00 visi tiekamies pie skolas, atvadāmies no vecākiem un ar autobusu dodamies uz lidostu. 3 stundu lidojums, un tumsā nolaižamies Romas lidostā. Paņemam bagāžu un braucam ar autobusu uz vilciena staciju. Brauciens ar vilcienu, izkāpjam un dodamies meklēt viesnīcu. Pēc nelielas maldīšanās atrodam viesnīcu, noliekam savas mantas un dodamies apskatīt naksnīgo Romu. Aizejam uz slaveno Kolizeju, apskatām citas vecpilsētas ēkas un nogaršojam pirmo itāļu picu.

Lasīt visu ziņu

Mobilitāte Horvātijā 6.-10.03.2023.

img3280.jpgNo 6. līdz 10. martam 8.a klases skolēni Elēna Āboliņa, Katrīna Krautmane, Mariss Sterķis un 8.b klases skolēni Elīna Karole un Patriks Rencis kopā ar skolotājām Indru Bāliņu, Elīzu Vītolu un Danutu Dudi piedalījās Erasmus+ projekta “IDEAS” mobilitātē Zagrebā.

Svētdien 5.martā 10.30 visi tikāmies pie skolas, lai dotos uz lidostu. Uz Zagrebu lidojām ar pārsēšanos. Vispirms aizlidojām uz Varšavu un no Varšavas lidojām uz Zagrebu. Zagrebā ieradāmies 18.00. No lidostas ar sabiedrisko autobusu devāmies uz viesnīcu. Viesnīcā nolikām mantas un devāmies apskatīt viesnīcas apkārtni un paēst vakariņas.

Lasīt visu ziņu

Mobilitāte Zviedrijā 1.-6.05.2023.

whatsapp-image-2023-06-14-at-12-44-47.jpgMūsu skola Erasmus+ projektā “IDEAS” (“Impoving Desing Education Alternatives for Students”

No 1. līdz 6. maijam mūsu skolas 8. klašu skolēniem un skolotājām bija iespēja pabūt Zviedrijā, kur norisinājās sadarbības projekta “IDEAS” noslēdzošā mobilitāte. Prieks mijās ar satraukumu, jo kādam šis bija pirmais lidojums, pirmā pieredze vienam bez vecākiem svešā valstī.

Lasīt visu ziņu galerija (7)


<>


Jaunākās galerijas